Знаменита українська телеведуча, зірка програми "Аферисти в мережах" і наречена колишнього віцепрем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь поділилася новим фото на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Телеведуча вирішила показати шанувальникам чому найбільше радіє, коли повертається додому після важкого робочого дня. Олена-Крістіна Лебідь опублікувала фото, де стоїть на кухні в джинсах і светрі, а в руках тримає сковорідку з улюбленою стравою. Як виявилося зірка, як і багато простих українців, обожнює смажену картоплю, яка якраз чекала її вдома.

Олена-Крістіна Лебідь, фото з Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото з Instagram

"Приїхала з роботи, а тут вона!!! Рекорд телепортування з порога на кухню побитий", - підписала фото телеведуча.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Шанувальникам сподобалося нове фото і вони відзначили, що це дійсно найкраща їжа, перед якою складно встояти, втім, деякі здивувалися, як з таким раціоном зірка залишається в такій чудовій формі.

"Ви їсте картоплю смажену? Дивлячись на ваш ідеальний для мене силует, хочеться дізнатися ваш раціон", "Мммммммм))) та ще якщо з оселедцем", "найсмачніша їжа", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь "натягнула" пляшку на обличчя, щоб стати красивою: "Я ж говорила".

Також ми писали, Наталя Могилевська побешкетувала на камеру з Олею Поляковою, схопила за найнесподіваніше місце: "Як завжди персик".

Нагадаємо, Тіна Кароль перетворилася на школярку, скинувши кілька років: Дан Балан втратив би голову. Співачка захопила шанувальників яскравим чином у спокусливій спідничці і обтягуючій футболці.