Телеведучий Володимир Остапчук показав, як починає свій день в компанії красуні-дружини. Відповідне фото він опублікував на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Володимир Остапчук і його дружина Христина воліють починати день активно. Замість того щоб повалятися в ліжку кілька зайвих хвилин подружжя воліють фізичні навантаження.

Володимир Остапчук з дружиною. Фото: Instagram
Володимир Остапчук з дружиною. Фото: Instagram

Так, на новому фото Володимир Остапчук показав, як займається в спортзалі в компанії своєї дружини. На знімку телеведучий виконує віджимання від підлоги, а його дружина робить вправу для ніг. При цьому Христина Остапчук зафіксувалася в положенні "напівсидячи", відкриваючи цікавий огляд для свого коханого.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

До слова телеведучий не зміг втриматися і скористався моментом, щоб подивитися на свою красуню-дружину з незвичайного ракурсу.

"Сьогодні буде офігенний день", - підписав фото Остапчук.

Христина Остапчук також прокоментувала фото, зазначивши, що вони добре попрацювали разом.

"Ідеальна парна робота 😂", - написала вона в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Скріншот instagram
Скріншот instagram

Раніше Знай писав, дружина Вови Остапчука навіть у горах знайшла, чим зігріти себе зсередини: "Коли повторимо?"

Також ми писали, Катерина Осадча знайшла свою радість в Парижі - нудьгувала навіть більше, ніж по Горбунову: "Банально звучить". Українська телеведуча назвала столицю Франції своїм другим рідним містом.

Нагадаємо, Катя Репяхова впустила в сім'ю з Віктором Павликом ще одного чоловіка: допомагає виховувати сина.