Ще влітку 2021 року популярна російська співачка Марина Абросімова, яку знають і пам'ятають під сценічним ім'ям МакЅим, перебувала в медикаментозній комі, щоб впоратися з важкою пневмонією. Виявилося, що у зірки не було коронавірусу, а хвороба "вчепилася" в неї через виснаження і збитий режим дня.

Однак вже цього лютого Марина відчуває себе набагато краще, здається, що зірка зовсім не хворіла. Так, 38-річна виконавиця нещодавно зізналася, чому вона думає, що її знімки в мережі, показують її в неприродному вигляді.

Співачка детально розповіла про це, ділячись відвертостями зі своїми шанувальниками в соціальній мережі Instagram.

Публікація МакЅим, скріншот: Instagram
Публікація МакЅим, скріншот: Instagram

"Причина моїх часом неприродних фотографій-багаторічні відносини, де манікюр не того кольору, ніс як у Баби-Яги і очі як у відьми. Поведінка (не можна приймати квіти від чужих) і пісні рівно нічого не варті. Тепер добре бути просто мамою, коханою, доброю, турботливою і завжди потрібною", — пише співачка.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Варто зазначити, що для свіжої публікації Марина вибрала дуже яскравий кадр, де вона позує в міні-сукні і тримає себе за вушко, а можливо навіть за сережку.

Загадковий погляд співачки вказує на те, що вона давно хотіла зробити таке визнання, і що бути щасливою їй тепер більше подобається, ніж просто отримувати лайки в соціальних мережах.

Марина Абросимова, фото: Instagram
Марина Абросимова, фото: Instagram

Раніше повідомляли, у МакЅим після коми залишилися посинілі сліди: "Шрам на все життя".

Як повідомляв Знай.uа, таємний коханець МакЅим втратив все в новорічну ніч, співачка просто без сил: "Cходжу з цієї каруселі...".

Знай.uа писав, МакЅим зізналася, що її приніс 2021 рік крім страшної хвороби: "Змусив відгородити від себе...".