Молода дружина відомого українського мандрівника, ведучого проекту «Світ навиворіт» Дмитра Комарова, Олександра Кучеренко, згадала себе в шкільні роки. Відповідними світлинами вона поділилася на особистій сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям та творчими здобутками стежать понад 139 тисяч осіб.

24-річна журналістка, ведуча телепередачі "Зоряний спорт" на каналі ICTV, яка в 2016 році стала володаркою титулу "Міс Україна", поділилася знімком з останнього класу школи.

«Так я виглядала в останньому класі школи. Тоді я мріяла переїхати до Києва, вчитися журналістиці і згодом працювати на телебаченні. А ви пам’ятаєте себе у свої 17 років? Про що тоді мріяли? Стати лікарем, відкрити власний бізнес чи мати кар’єру в кіно? У своєму виборі ми відштовхувалися від можливостей, які бачили навколо, від порад друзів і прикладу батьків. З дитинства нам розповідали про професії, водили на освітні заходи, брали з собою на роботу. А по закінченню школи ми були певні: раптом що - рідні завжди підтримають і допоможуть з пошуком роботи», - згадує вона.

Скрін, Instagram Кучеренко
Скрін, Instagram Кучеренко

Дівчина також звернула увагу читачів на той факт, що підлітки, які залишають стіни інтернатної системи виховання, потрапляють у дорослий світ зовсім одні. Вони не знають, чого прагнути, ким бути і що таке «резюме». Не бачать перед собою прикладу для наслідування, перспектив розвитку та не вміють робити усвідомлений вибір.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

«Проєкт #КорпоративнеНаставництво якраз створений для того, щоб допомогти підліткам, позбавленим батьківської уваги, зі стартом - знайти професію до душі, отримати перший досвід роботи і можливість працевлаштування… Пам’ятаєте свою першу роботу і тих, хто допоміг вам стати таким, яким ви є сьогодні? Можливо, зараз у вас вже свій успішний бізнес з високою соціальною відповідальністю. Або маленьке СТО, куди ви могли би взяти хлопця допомагати вам? Чи у ваших друзів - свій магазин? Не важливо навіть, в якому місті чи селі - в усіх регіонах України є ті, кому зараз потрібна підтримка у становленні», - додала Кучеренко.

Олександра Кучеренко, фото: Instagram
Олександра Кучеренко, фото: Instagram

Вона пообіцяла «голосно говорити про кожну компанію, яка готова взяти підлітка-сироту на стажування і стати для нього Корпоративним Наставником».

«Яка ви молодець! Правильно, треба всі компанії показати, що візьмуть таких дітей, студентів до себе, дуже круто!», - підтримали її ініціативу в коментарях.

Нагадаємо, дружина Комарова з "Світу навиворіт" Олександра Кучеренко стала юною красунею з напівголими ніжками: "Повний відстій".

Як повідомляв "Знай.ua", Олександра Кучеренко показала, який сюрприз приготувала Дмитру Комарову - так робила її бабуся

Знай.ua писав, Олександра Кучеренко зламала корону "Міс-Україна", але навіть чоловікові Комарову з "Світу навиворіт" не сказала: "Це був перший раз"