Стало відомо про те, що відома українська співачка Світлана Лобода оголосила про свій діагноз, через який довелося перенести грандіозний концерт. Жінка заразилася коронавірусом.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує користувачів новими фото зі своєю сім'єю, а також розповідає деякі подробиці свого життя.

На цей раз пост досить серйозний. Після відпочинку з дітьми вона почала підготовку до масштабного концерту, який повинен був пройти в Мінську, однак, все пішло шкереберть - Світлана отримала позитивний тест на коронавірус. Відбутися він повинен був вже в суботу, 12 лютого.

"Друзі, я захворіла. На жаль, я не стала винятком... мені дуже шкода , але я змушена перенести концерт в Мінськ-Арена на 4 березня. Поки буду лікуватися ... Знаю, що аншлаг, що ви чекаєте цієї зустрічі довго.....так само, як і я ...Обіцяю, все буде в кращому вигляді🙏" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Примітно, що така невдача в житті Світлани Лободи відбувається вже не в перший раз. Кілька років тому їй довелося перенести масштабне шоу через хворобу. Прямо з репетиції її відвезла карета швидкої допомоги, і виявилося, що це через проблеми з нирками. Після операції її чекала тривала реабілітація, але потім все ж вона провела цей концерт.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

До слова, Світлана зазначила, що всі квитки дійсні, і їх здавати або обмінювати не потрібно - шоу обов'язково відбудеться.

Нагадаємо, що Світлана Лобода нагнулася, щоб показати вигини в шкіряних штанцях: результат занять очевидний

Раніше повідомлялося, що Світлана Лобода вже 6 місяців готує в Україні "гармату": працюють 10 країн, такого ще не було

Також, Світлана Лобода обтягнула груди тканиною і стала копією старшої дочки