З'явилися кадри нового серіалу"татусі". Відповідне відео з'явилося на Instagram-порталі Дизель Студіо.

В останній день 2021 на телеканалі СТБ відбулася прем'єра четвертого сезону гучного серіалу"Папаньки". У нових серіях українці дізнаються про пригоди друзів, а також оригінальні способи подолання проблем у сімейному житті та Любові.

8 лютого на Instagram-порталі "Дизельстудіо" з'явився відеозапис конфлікту героїнею Вікторії Булітко та Ольги Арутюнян.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Поки всі зайняті гольфом та іншими проблемами, дівчатка влаштовують собі незапланований дівич-вечір. За одним столом опиняються Іра та Ольга Миколаївна😯 🤭 чи зможуть жінки витерпіти один одного і чим закінчаться їхні посиденьки?",- повідомляється на порталі

Євген Сморигін з партнеркою по серіалу "Папаньки"
Євген Сморигін з партнеркою по серіалу "Папаньки"

Спочатку персонаж Вікторії Булітко Ольга Миколаївна повідомляє, що може позичити Ірі плаття, проте їй воно буде вузько: "Твоя Дупа в нього не влізе". А потім починають один одного закидати їжею.

Нагадаємо, що зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко розповіла, до чого привчило її народження відомого чоловіка

Також портал Знай.uа повідомляв, що зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко перевтілилася в принцесу на Новий рік: "Моя зірка". Вікторія Булітко здивувала шанувальників оригінальним новорічним образом.

Також портал Знай.uа повідомляв, що Українська Кардашьян Олена Омович влаштувала Велике прання в одному корсеті:"соковиті лимони". Модель Олена Омович поділилася новим спокусливим фото в одному корсеті.