Ресторатор і суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська вирішила поділитися, що означає її тату на руці.

Ольга Мартиновська має чимало шанувальників, саме тому вона досить часто ділиться новими фото, відео, подробицями з життя або ж смачними рецептами на своїй сторінці в Instagram, де за нею стежить понад 200 тисяч осіб.

Виявилося, що тату на руці Ольги Мартиновської це цитата, яку вона одного разу прочитала у книзі. Вона тоді якраз летіла у літаку, і ця фраза дуже вразила її та залишила вагомий слід у житті.

Фото зі сторінки Ольги Мартиновської
Фото зі сторінки Ольги Мартиновської

"Постійно питаєте, що за тату? Відповідаю: "Je voudrait que quelqu’un m’attend quell que part" - Anna Gavalda. "Мені б хотілося, щоб хто-небудь де-небудь мене чекав". Колись дуже любила читати Гавальлу в літаку і швидкісному TGV.. і дуже хотіла, щоб хтось чекав☺️ …і досі хочу", - зізналася Ольга Мартиновська.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

До того ж це тату справа рук учасника четвертого сезону популярного шоу "МастерШеф", який після проекту став тату-майстром.

"А писав своєю золотою рукою знаєте хто? Котєв Мілан) учасник 4-го сезону МШ, тепер він знатний тату мастер @m.k.tattoo мерсі, мон амі!", - підсумувала вона.

Нагадаємо, Ольга Мартиновська з "МастерШеф. Битва сезонів" заінтригувала подробицями про коханого: "Натхненниця того самого...". Зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська вирішила розповісти кілька цікавинок про себе

Також Знай писав, суддя "МастерШеф. Битва сезонів" Ольга Мартиновська залишилася без грошей: "Було дуже дорого, мені довелося".

Раніше Знай повідомляв, зірка "МастерШеф. Битва сезонів" Ольга Мартиновська показала донечку, яка підросла: "Так швидко...". МастерШеф Мартиновська привітала найдорожче янголятко, так швидко росте