Відома українська рестораторка та суддя "МастерШеф. Битва сезонів" Ольга Мартиновська зізналася, що дуже любить подорожувати. У кожній подорожі вона обожнює пізнавати країну через її кухню та може витратити навіть останні гроші на гарний ресторан.
Про це Ольга Мартиновська розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 200 тисяч осіб.

" Я щиро вірю в те, що ми асоціюємо місця на карті світу з людьми та їжею. Знайомство з новими континентами, країнами, містами та малолюдними районами — це досвід та емоції. Такі різні. Унікальні. Особливі", - розповіла Мартиновська.

Фото зі сторінки Ольги Мартиновської
Фото зі сторінки Ольги Мартиновської

Рестораторка зізналася, що їй пощастило відвідати чимало країн, однак все ж до Америки та далекої Азії вона досі не дісталася. Хоча все ж у майбутньому планує це зробити. Під час своїх подорожей вона відвідувала ресторани, які навіть мають мішленівські зірки.

"І мені, безперечно, подобалося. Було і дорого, і дуже дорого, і навіть дуже-дуже. Іноді мене пригощали, іноді витрачала свої останні кошти 🤭 Але ці вишукані страви не викарбувалися в моєму серці та пам‘яті. Тому з кожним разом я лише переконуюся: справжня душа країни або ж невеликого містечка живе не в дорогих та елегантних закладах. Вона — у камерних сімейних кафе. У ресторанах, де кухарі працюють десятками років. У бутік-готелях, де пахне пирогами, а ти почуваєшся, наче в гостях у бабусі", - зазначила вона.

Нагадаємо, Ольга Мартиновська з "МастерШеф. Битва сезонів" заінтригувала подробицями про коханого: "Натхненниця того самого..."

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Також Знай повіломляв, суддя "МастерШеф. Битва сезонів "Оля Мартиновська розповіла про своє "дитя": рекомендує всім мамам і подружкам

Раніше Знай писав, Ольга Мартиновська з "МастерШеф. Битва сезонів" похвалилася знімком в обіймах молодого красеня: "По секрету поділюся"