Популярна українська виконавиця, екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка також є дружиною Володимира Дантеса, любить радувати шанувальників новими публікаціями з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Крім активного користування Instagram, Надя Дорофєєва також не забуває і про своїх фоловерів в TikTok, де регулярно розміщує різні розважальні відеоролики. Іноді вона знімається з іншими знаменитостями або своїми друзями, і цього разу вона вирішила зробити колаборацію з популярними тіктокершами - Дашею Кубик, Поліною Червоненко і Кариною Балашовою, яка брала участь в "Голосі країни".

Скріншот з TikTok, Надя Дорофєєва
Скріншот з TikTok, Надя Дорофєєва

Дівчата виконали веселий танець з досить спокусливими рухами і змонтували його в відмінний відеоролик з неймовірними переходами. У кадрі є все, починаючи від апетитний п'ятих точок молоденьких красунь і закінчуючи Надею Дорофєєвої, що поїдає великий шматок соковитої піци.

@nadyadorofeeva

Как вы поняли, мы наснимали тик-токов) ждите 🖤 @💃🏽Полина Червоненко💃🏽 @KAREENA @Kubik

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
♬ оригинальный звук - With a kizaru for life

Користувачі соцмережі оцінили старання дівчат і залишили безліч позитивних коментарів.

Коментарі - tiktok.com/@nadyadorofeeva
Коментарі - tiktok.com/@nadyadorofeeva

Коментарі - tiktok.com/@nadyadorofeeva
Коментарі - tiktok.com/@nadyadorofeeva

Нагадаємо, Надя Дорофєєва і Володимир Дантес зважилися на сміливий крок: "Справжнє диво"

Як повідомляв Знай.uа, Дантес накинувся на українців через магію, хоча сам навіть будильник поставив: "Ною, що про*бав"

Також портал Знай.uа писав, що Дантес на очах у Дорофєєвої "зализав" юну красуню - такого удару Надя не чекала: "У Вови герпес..."