Відома українська блогерка Софія Стужук розповіла про те, як чоловік її бив. Що ще розповіла вона під час інтерв'ю.

Її колишній чоловік Дмитро був шанувальником спорту, і багато часу приділяв своїм тренуванням. Вони обидва були блогерами в сім'ї, тому шанувальники чоловіка часто споглядали його міцний торс.

Як виявилося, такого результату він домігся ніяк не завдяки тренуванням, а через анаболіків. Софія неодноразово відмовляла його від вживання таких речовин, але, він не слухав дружину. Це негативно все позначалося на його здоров'ї і поведінці.

Нове інтерв'ю Софії Стужук вийшло на YouTube-каналі "Ходять чутки", де інтерв'юер регулярно знімає ролики з цікавими особистостями.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

До слова, вона зізналася, що він навіть піднімав на її руку.

"Були моменти, звичайно. Не хочеться... немає вже людини. Ну стискав мені щоки, наприклад, сильно — так, що кров йшла. Я раніше оцінювала - ось абьюзер, б'є. Він ще говорив: "Це не я тебе вдарив, а ти мене спровокувала". Тобто я провокувала його своєю поведінкою. Тримаю образу, терплю, потім як висловлю: "Ти затрахав мене!". Він, природно, у відповідь з агресією. Плюс фармпрепарати якісь для розгойдування давно приймав. І все! Штора падає: "Ти що, су*а, так зі мною розмовляєш?". Починається махач. Закінчувалося все не дуже приємно. Міг схопити, стукнути, але без ударів", - ділилася вона.

У підсумку все це зруйнувалося, і Софія прийняла рішення з ним розлучитися. Їм вдалося зберегти нормальні відносини заради дітей, і через пару місяців після розлучення вони вирушили у відпустку разом. Саме там чоловік заразився коронавірусом, і помер.

"Він свідомість втрачав. Викликали швидку. Ми його вже рятували. Я говорила: "Ну, будь ласка, не треба. Скільки можна. У нас сім'я, дітки. Не потрібні такі м'язи. Головне - здоров'я". А він: "Ні, це мій образ". Я дуже переживала, боялася" - продовжила розповідь дівчина.

Нагадаємо, що блогершу Софію Стужук показали до і після пластики-дві різні людини

Раніше повідомлялося, що Софія Стужук згадала про сварки з покійним чоловіком, що доходили до абьюза

Також, блогерка Софія Стужук хотіла "блиснути" розумом, але шанувальники не оцінили