Відома українська дівчина Софія Стужук, яка претендує на звання найвідомішого блогера країни, і не так давно поховала колишнього чоловіка, поділилася планами на осінь.

Новий пост вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Для дівчини це не тільки розвага для себе, але, і повноцінна робота. Всього за нею стежить там більше 5,4 мільйонів користувачів.

Цього разу Софія Стужук заговорила з шанувальниками про початок осені. Як би це не звучало сумно, тепер за літо потрібно платити, літаючи в південні країни. Ось, наприклад, до публікації вона прикріпила знімок з Мальдівських островів, де навіть взимку температура повітря не опускається нижче 25 градусів тепла.

"У мене було (і все ще є) дуже багато планів з подорожей, але я спеціально відклала поки все і звільнила як мінімум вересень для себе, щоб взятися за себе грунтовно!) А там і море буде в ще більшу радість😍 заслужено😈 це літо було воістину прекрасним❤️ " - підписана публікація.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також, вона зазначила, що за літо з нею сталася величезна кількість приголомшливих подій і вражень. Дівчина отримала не тільки новий досвід, але, і нові знайомства.

Соня Стужук, фото: Instagram
Соня Стужук, фото: Instagram

"Здається, я можу назвати це літо найкращим у моєму житті🙏 🏻 🚀. Ну і по діткам багато планів теж🙏 🏻 буду все показувати вам 💫 Ай, ну і у мене, звичайно ж, залишилася ще приблизно сотня фото з Мальдів))) Я Зобов'язана їх Вам показати🙈❤️" - продовжила розповідь дівчина.

До слова, раніше вона зізнавалася, що її колишній чоловік був не проти пластичної хірургії, але, зважилася на це дівчина тільки після смерті.

Нагадаємо, прооперовані груди овдовілої Софії Стужук потрапила в Інтернет: фото до і після. Блогер Софія Стужук нещодавно зважилася на збільшення грудей

Як повідомляв портал Знай.ua, багатодітна вдова Софія Стужук назвала кроки, як полюбити себе: "заблокуйте колишніх". Багатодітна вдова Софія Стужук навчила любові до себе

Також Знай.ua писав, багатодітна вдова Софія Стужук зізналася в батьківських помилках: "я погана мати". Софія Стужук розповіла про те, що не буває ідеальних батьків