В новому розважальному шоу «Ігри талантів» за всесвітньо відомим форматом Game of Talents, яке має вийти в ефірі каналу «Україна» 26 лютого о 21:00, учасникам необхідно буде вирішити непросте запитання: вгадати, які незвичайні таланти приховують 11 незнайомців.

Їм на допомогу прийдуть зірки українського шоу-бізнесу. Наприклад, в одному з випусків героям шоу допомагатимуть боротися за головний приз популярна акторка Ксенія Мішина та відомий комік, актор Юрій Ткач. Кому ж дістанеться перемога?

Боротьбу вестимуть за головний приз у 150 тисяч гривень. Зіркові помічники будуть змінюватися від ефіру до ефіру. Вгадати таланти понад десятка незнайомців потрібно буде, керуючись лише логікою та інтуїцією.

Фото: Ксенія Мішина, прес-служба "Україна"
Фото: Ксенія Мішина, прес-служба "Україна"

«Це дуже крута та цікава гра! Мені подобається спостерігати за талантами – це дуже надихає, а ще надихає мрія учасниці, з якою ми граємо в команді! Скажу чесно, спочатку здавалось все просто, але чим далі – тим цікавіше! Дратує те, що я з легкістю відгадую категорії опонентів, а от з нашими – є невелика напруга», – зізналася акторка Ксенія Мішина під час знімального процесу шоу «Ігри талантів».

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Про неабияку напругу говорить і Юрій Ткач, якому вдалося підтримати мрію іншої учасниці шоу. Комік зізнався, що деякі загадки та категорії заганяють його у глухий кут. Проте він завітав на шоу з однією метою і заради перемоги пообіцяв протриматись до кінця.

Фото: Юрій Ткач, прес-служба "Україна"
Фото: Юрій Ткач, прес-служба "Україна"

«Ідучи на проект, я думав, що все буде легко, а пройшовши кілька раундів, ця впевненість мене покинула. Навіть руки трясуться! Уявіть, мені 38 років, я лиса людина, у мене є донька і дружина, а я переживаю! Я ж тут не просто так, все заради реалізації важливої мрії глядачки каналу «Україна», – додав актор Юрій Ткач за лаштунками проекту.

Нагадаємо, що 150 тисяч на мрію: в Україні запустять нове шоу "Ігри талантів", зірвати куш зможе кожен.

Раніше повідомлялося, що Лілія Ребрик від нервів відростила собі "вуса", але все одно закохала в себе всіх

Також, Лілія Ребрик підготувала секретну зброю, щоб "повалити" Сергія Бабкіна на "Іграх талантів": "Вмикається розум".