Буквально днями стало відомо, що відомий український боксер В'ячеслав Узєлков здивував своїх друзів і шанувальників новиною про нове весілля. Поки що спортсмен і телеведучий вирішив не афішувати ім'я нової обраниці, але у всю намагається показати "справжнє" обличчя друзів і фанатів своєї колишньої дружини Марини Боржемської.

За словами Узелкова, йому постійно приходять в соціальних мережах погрози від ботів, анонімів і навіть нібито реальних людей. Ці користувачі не вибирають виразів і намагаються залякати В'ячеслава повідомленнями непристойного характеру.

Про це стало відомо завдяки новій Stories В'ячеслава Узєлкова в мережі Instagram.

Stories В'ячеслава Узєлкова, скріншот: Instagram
Stories В'ячеслава Узєлкова, скріншот: Instagram

"Ось такі екземпляри мені пишуть, дізнавшись правду. Але я знаю, що це родичі, або друзі моєї колишньої дружини", — пише в історії В'ячеслав Узєлков, а також додає скріншот з повідомленням від користувача Володимира Семака.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фото зі сторінки В'ячеслава Узелкова
Фото зі сторінки В'ячеслава Узелкова

Нещодавно шанувальники в тих же Instagram Stories поспівчували зірці шоу "Зважені та Щасливі", зазначаючи, що це жахливо, коли батькові не дають бачити дітей і виховувати їх, на що В'ячеслав Узєлков відповів: "Тому я злюся. Я можу подарувати дітям багато чого в цьому житті. Але обмеження їх мами, обмежує мої втручання в їхнє життя".

Stories В'ячеслава Узєлкова, скріншот: Instagram
Stories В'ячеслава Узєлкова, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, колишнього Марини Боржемської В'ячеслава Узєлкова спіткала важка втрата: "І знову прірва".

Як повідомляв Знай.uа, В'ячеслав Узєлков одружується вдруге-колишній Марини Боржемської приголомшив зізнанням про своє весілля.

Знай.uа писав, Марина Боржемська підказала, чим краще повечеряти, щоб схуднути: "Унікальний продукт".