Відома українська співачка і колишня учасниця шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч показала, як тренується в спортзалі. Відповідний ролик зірка опублікувала на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Злата Огнєвіч володіє розкішною, стрункою фігурою, тому в будь-якому вбранні співачка виглядає неймовірно. Однак за красою стоїть колосальна робота над собою, зокрема тренування в спортзалі і здорове харчування.

Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube
Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube

Так, виконавиця вирішила показати частину своїх тренувань шанувальникам. На новому відео Злата Огнєвіч лежить на спеціальному тренажері і робить рухи ногами то піднімаючи їх, то плавно розсовуючи в сторони. Звичайно, вправа виконується з додатковою вагою, що дозволяє зміцнити м'язи ніг.

Скріншот instagram
Скріншот instagram

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Рухи у співачки виходять дуже плавними і навіть трохи заворожують.

"Продовжую підвищувати витривалість", - підписала публікацію виконавиця.

До слова, нещодавно Злата Огнєвіч похвалилася ідеальною фігурою в спокусливій сукні, яка наочно демонструє, що зірка дійсно приділяє багато часу заняттям спортом.

Раніше портал Знай писав, Злата Огнєвіч подражнить Андрія Задворного глибоким декольте після невдачі на "Холостячці": відео відправить вночі

Також ми писали, "Холостячка" Злата Огнєвіч практично зняла труси і засвітила "равлика".

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч кинула виклик тяжкому захворюванню і звернулася до українців: "Разом нам все під силу".