Відома українська артистка Jerry Heil показала на камеру свої сльози. Від чого співачка розплакалася в самому центрі столиці.

Новий пост був опублікований на сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників новим контентом, а також розповідає про своє життя деякі факти. Крім того, дану платформу вона використовує для того, щоб просувати свою творчість.

Яна зазначає, що вона людина, яка практично ніколи не плаче, і радіє цим сльозам так, як люди, які виграли сотні тисяч доларів в лотерею.

"Просто я дуже емоційно рівна: всі події і вчинки людей я з дитинства навчилася швидко пояснювати. Типу є причина, щоб людина зробила щось неприємне-значить, проїхали. Так менш боляче. Але тому амплітуда моїх емоцій не зашкалювала і на верхніх показниках. Простіше кажучи, раділа я теж завжди спокійно. Бути залізною не кльово... але подія після "пісні про Діда" мене поплавило! Доторкнувшись до ваших душ, я почула свою!" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Справа в тому, що вона потрапила в 8 місце в трендах YouTube, і від цього розплакалася. Jerry Heil дуже рада тому, що вона вміє плакати від щастя.

Варто окрему увагу приділити шапці білого кольору, яку одягла дівчина. Там можна помітити значок у вигляді герба України.

У коментарях користувачі почали писати, що про це думають:

"Пісня🔥";

"Всі ми дівчата, коли плачемо-фотографуємося🤪 😂";

"Шапка-вушанка каеееф 😍 раніше думала що це маячня, а тепер сама таку хочу😂 🤪";

"Розумію ❤️ пісня про Діда до сліз відразу згадую свого дідуся він теж Василь. І пісня в саме серце ❤️❤️❤️❤️";

"Розуміти. 🫂 Це нормально. 🥲";

"Вітаю, ти цього сама домоглася!! Ти суперова дівчина🙌".

Нагадаємо, що Jerry Heil націлилася на чужих хлопців і навіть дівчат

Раніше повідомлялося, що Jerry Heil показала, як її пісня зруйнувала молоду пару

Також, Jerry Heil заспівала, як Оля Полякова.