Боксер Тайсон Ф'юрі розповів, чи вважає Олександра Усика гідним супротивником.

В інтерв'ю YouTube-каналу Dubai Eye 103.8 Sport, Ф'юрі заявив, що Усик не є серйозним суперником. Та не хвилюється щодо бою з ним, адже Усик навіть не важкоатлет.

Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Youtube
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Youtube

Чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі заявив, що Усик не є небезпечним суперником. На думку британського боксера, українець не зможе завдати небезпечних ударів.

Ф'юрі також пообіцяв легко перемогти українця в бою.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Чи є Усик складнішим суперником, ніж Уайлдер? Чорт забирай, ні. Ви жартуєте? Один - найпотужніший панчер в історії нашого виду спорту. А що може інший? Танцювати на рингу і тікати від мене?"

Олександр Усик. Фото: Youtube
Олександр Усик. Фото: Youtube

Боксера розвеселило запитання ведучих. Він посміявся над українцем, порівнюючи його поведінку на ринзі з танцем. Хоча у над важковиків вважається великою перевагою можливість швидко реагувати та уходити з поля зору супротивника. Що власне зробило Усика переможцем і Чемпіоном у бою з Джошуа та, власне трьох чемпіонських поясів.

Тайсон Ф'юрі. Фото: Youtube
Тайсон Ф'юрі. Фото: Youtube

"Стриб-стриб-стриб - це не завдало Ентоні Джошуа взагалі жодної шкоди. Усик однозначно не завдасть шкоди такому хлопцю, як я. Я його знищу. Він не важкоатлет, середньоваговик. Серед любителів Усик виступав у середній вазі – 75 кг. Я вже в 11 років тут - у надважкому", - заявив Ф'юрі.

Нагадаємо, раніше Олександр Усик виграв проти "Вереса" у футбольному дебюті 2:1.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Усик влаштує бій з Гвоздиком поза рингом – крові і образ не буде.

Також "Знай.ua" писав, що росіяни "накатали" скаргу на українських уболівальників через відому кричалку про Путіна.