Відомі українські боксери Олександр Усик і Олександр Гвоздик, які скоро вперше поборотимуться один з одним на футбольному полі на виставковому турнірі Winter Cup 2022 в Туреччині, провели так звану битву поглядів.

Олександр Гвоздик розмістив в Instagram кумедні знімки з Туреччини, де і відбудеться вистовочний турнір Winter Cup 2022. У кадрі спортсмен грає в "дивоглядки" зі своїм головним опонентом Олександром Усиком, з яким ось-ось зустрінеться на футбольному полі.

Гвоздик і Усик, скріншот з Instagram
Гвоздик і Усик, скріншот з Instagram

Крім того, в битві поглядів взяли участь і президенти клубів Геннадій Буткевич і Олександр Ярославський.

Відповідне фото продублювала у Facebook пресслужба Житомирського "Полісся", кольори якого захищатиме Усик. У свою чергу, Гвоздик вийде на поле у складі харківського "Металіста".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Користувачі соцмережі оцінили гумор спортсменів і відважили парочку жартів у відповідь.

Скріншот з коментарів Facebook
Скріншот з коментарів Facebook

Варто відзначити, що через негоду в Туреччині початок Winter Cup 2022 перенесли з четверга на п'ятницю, 4 лютого. Турнір триватиме в турецькому Белеку до 12 лютого. Участь у товариському турнірі візьмуть два клуби УПЛ - "Верес", "Чорноморець" і дві команди Першої ліги - "Полісся" і "Металіст".

Нагадаємо, Олександр Усик розповів про таємне весілля і побачення з дружиною під пиво з раками: "Рубаємо"

Як повідомляв Знай.uа, боксер Олександр Усик розповів, як переїзд в іншу країну міг зруйнувати його шлюб: "Приїду зовсім чужим"

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Усик зізнався Маші Єфросиніній , що страждає від ревнощів - дружині-красуні не дають проходу: "Міг завдати удару"