Стали відомі результати футбольного матчу турніру Winter Cup, в якому брали участь команди Металіст, Верес, Полісся та Чорноморець. За одну з них грав професійний боксер Олександр Усик.

Спортсмен дебютував у футболі за житомирську команду "Полісся" в Туреччині, де проходив товариський міні-турнір Winter Cup. Це був його перший досвід гри з професійними футболістами, також як і для Олександра Гвоздика, який зіграв за команду харківського "Металіста".

Гвоздик і Вусик
Гвоздик і Вусик

Усик вийшов на поле в другому таймі, замінивши колишнього гравця національної збірної Філіпа Будковського. Боксер впевнено розім'явся на брівці і провів свій звичайний ритуал "бій з тінню", а з виходом на газон перехрестився.

Олександр Усик на турнірі Winter Cup 2022
Олександр Усик на турнірі Winter Cup 2022

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Олександр Усик на турнірі Winter Cup 2022
Олександр Усик на турнірі Winter Cup 2022

Хоч спортсмен не встиг проявити себе на позиції центрального форварда, але команда "Полісся" зробила все ще до виходу Усика на поле, вийшовши вперед і утримавши перемогу до самого фінального свистка – 2:1.

Варто нагадати, що турнір Winter Cup триватиме в турецькому Белеку до 12 лютого.

Раніше ми писали про те, що битва поглядів: Усик влаштує бій з Гвоздиком поза рингом-крові і образ не буде

Нагадаємо, Ф'юрі почекає? Промоутер пролив світло на реванш Усик-Джошуа - коли може відбутися бій

Як повідомляв Знай.uа, Олександр Усик зізнався Маші Єфросиніній , що страждає від ревнощів - дружині-красуні не дають проходу: "Міг завдати удару"

Також портал Знай.uа писав, що боксер Олександр Усик розповів, як переїзд в іншу країну міг зруйнувати його шлюб: "Приїду зовсім чужим"