Відома російська балерина Анастасія Волочкова, після розставання з коханим Сергієм, поділилася фото з чоловіком.

Анастасія Волочкова любить радувати своїх підписників новими фото, відео або ж цікавими подробицями з особистого і професійного життя на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1.3 мільйона осіб.

Не так давно Анастасія Волочкова розлучилася з Сергієм Кузнєцовим, з яким познайомилася на зйомках шоу "Давай одружимося!" наприкінці грудня 2021-го. Як зазначила балерина, причиною розставання стали лицемірство і зрада з його боку.

Фото зі сторінки Анастасії Волочкової
Фото зі сторінки Анастасії Волочкової

Але, довго сумувати після розставання Волочкова не стала. Так, цього разу знаменитість поділилася кількома знімками з чоловіком. На одному з фото балерина позує з ним сидячи на дивані, при цьому ще тримаючи в руках котика. Вони обидва виглядають радісними, мабуть їм подобається проводити час разом.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Фото зі сторінки Анастасії Волочкової
Фото зі сторінки Анастасії Волочкової

" Бажаємо всім прекрасного дня...🌺 😉", — так Анастасія Волочкова підписала фото.

Варто відзначити, що на фото - колишній балерини Олег, з яким вона розлучилася в травні 2021 року. Танцівниця деякий час приховувала особистість коханого. Як відзначала знаменитість, в їхніх стосунках були проблеми, через емоційність Волочкової і нелюбові Олега до її творчості.

Нагадавши, Анастасія Волочкова в прозорих трусах "пустилася у всі тяжкі" після розставання з Сергієм: "Ну все знову понеслася "

Раніше Знай писав, Анастасія Волочкова після виступу налякала розбитими ногами:"Плата за успіх". Боса Анастасія Волочкова після концерту розтягнулася на сцені

Також Знай повідомляв, Анастасія Волочкова натякнула на зраду коханого Сергія: "пережити не легко...". Жінка важко переживає розрив з коханим, якому багато прощала