Ксенія Мішина показала, як влаштувала з сином вечірку просто на підлозі. Щасливий Платон не знав за що хапатися і піцу відкусив, і пляшками потрусив.

Відома актриса та модель, учасниця шоу "Холостячка" Ксенія Мішина на своєму Instagram показала, як хворіє. На кухні не залишилося ні чистого посуду, ні харчів. Дівчина з сином Платоном захворіла. Вже декілька днів вона не виходила на вулицю, лікуючись. Швидше за все у дівчини закінчилася провізія і друзі їй вирішили прислати їжі.

Пакунки з смаколиками дівчина знімала не де-небудь, а на підлозі. "Їжу знімаю на підлозі, - каже Ксенія, - бо на столі місця нема". Вона показала стіл, заставлений брудним посудом. Поїсти Ксенії прислав учасник "Холостячки" Евген Ковтуненко, від якого вона відмовилася заради Еллерта.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Потім прибіг хлопчик Ксенії. Платон щиро зрадів їжі, склалося таке враження, що він тиждень не бачив нічого їстівного. Але це звісно не так, просто діти завжди раді смаколикам і будь-яким пакуночкам.

Він одразу ухопився за піцу, з'їв шматочок, потім заспівав потрясаючи пляшками кока-коли "Все! У нас буде вечірка".

Мама з сином чудово ладнають разом. Після "вечірки" Ксенія показала, як прогулювалась з сином на вулиці. А потім гуляла у приставку.

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч показала, як широко може розсунути ноги, богиня розтяжки

Як повідомляв портал "Знай.ua", учасник "Холостячки" Роман Свечкоренко показав, що для нього кохання

Також "Знай.ua" писав, що ведучий "Холостячки" Григорій Решетник спалився з двома красунями і прийшов до дружини з букетом.