Відомий український блогер, а також учасник другого сезону шоу "Холостячка", Роман Свечкоренко показав нові кадри зі своєю коханою.

Новий пост з'явився на сторінці чоловіка в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік радує шанувальників новими кадрами, а також ділиться секретами успішних відносин.

Хоч йому і не вдалося підкорити серце Злати Огнєвіч на проекті, своє щастя він все ж знайшов. Після того, як він вилетів з шоу, чоловік познайомився з дівчиною на ім'я Лера. У них все стрімко почало зав'язуватися, і вже через короткий проміжок часу вони стали разом жити.

Цього разу вони показали кілька кадрів зі свого відпочинку в Українських Карпатах, і попросили шанувальників вибрати кращу з них. Кадри вийшли дійсно неймовірно романтичні і милі. Ніби картинки з Pinterest.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

У коментарях користувачі почали писати, що про це думають:

"Ізі, титульна)";

"1🔥 навіть немає сумніву....";

"Які ви💔 💔 💔 💔";

"Весь❤️‍🔥";

"Такі красиві💔";

"Всі хороші👏 🔥так Чий светр все ж, признавайтеся!?😂";

"1 і 5🔥 😍";

"Четверта. Без цих відвертих вилив сексі-рексі на об'єктив Посмотрите Подивіться на фотосесію Катерини Осадчої і Горбунова. Ось там про любов красиво... А не Ось все таке: сидіти в районі причинного місця мужика😂 🙊";

"Любов - це один светр на двох.♥️";

"🔥🔥🔥🔥🔥".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що фіналіст "Холостячки" Роман Свечкоренко підказав, як порадувати коханого на 14 лютого

Раніше повідомлялося, що зiркаа "Холостячки" Роман Свечкоренко згадав про своє фіаско

Також, переможець "Холостячки" Андрій Задворний пірнув в обійми конкурента