Співак Позитив, який довгий час був учасником гурту "Время и стекло" а також виступає з Потапом в гурті Mozgi, показав своє імпозантне фото.

У стрічці Instagram Позитив, він же Олексій Завгородній, розмістив фото на якому він сидить у гарному костюмі. У роті в нього цигарка, а Надя Дорофєєва (її рука видно в кадрі) підпалює йому сірник.

Позитив підписав фото: "Обережно, вогненебезпечно".

Олексій успішно просуває свою сторінку, на його оновлення підписані понад 583 тисячі осіб.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Для своїх прихильників співак розміщує оновлення та різноманітні відео та фото.

Нещодавно Олексій показував підписникам, як він готує смачненьке м'ясо з часником та спеціями.

Він розмістив відео на якому посмажив та скуштував смакоту. Але на цей раз він хотів показати шось особливе.Але так нічого не вийшло.

Справжні шанувальники одразу побачили, що фото старе, адже зараз Надя навряд би стала з ним фотографуватися. Хіба тільки у них знову спільний проєкт.

Прихильники почали підколювати артиста.

"Цю руку упізнаю з тисячі", "Приймаємо це за спільну фотку з Надією", "Сподіваюся це рядки з твого треку", "Гаразд, вдамо, що ми повірили, що це нове фото", "Надіна рука татуха і кільце сумую за таким", "Я бачу небезпеку, і це чудово..", прокоментували шанувальники.

Нагадаємо, раніше Позитив зворушив сімейними кадрами з бабусею і дідусем - танцюють, немов у 18.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Колишній" Наді Дорофєєвої Позитив завалився під ялинку з ногами.

Також "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєва зізналася, чому обрала Дантеса в чоловіки