На сторінці в соціальній мережі Instagram відомої української співачки і дружини виконавця Володимира Дантеса, надії Дорофєєвої, за якою спостерігає величезна армія шанувальників і життя якої цікавить більше п'яти мільйонів людей, з'явилося нове повідомлення.

На цей раз вона розмістила своє фото у вечірньому образі, з келихом і пляшкою шампанського. Чомусь красуня в срібній міні-сукні опинилася в святково прикрашеному ліфті. На відео вона посміхається і грайливо піднімає ногу.

"Давайте так: якщо закохуватися в людей, то назавжди. Якщо ображатися, то на хвилинку. Якщо слухати музику, то щоб вона проникала в серце. Якщо є, то тільки смачно. Ні, давайте навіть дуууже смачно. Якщо падати, то від сміху. А якщо застрягти в новорічну ніч в ліфті, то тільки з #martiniasti і в такій сукні», - запропонувала вона.

"Наша найкрасивіша, улюблена сукня", "Оууу який образ красивий", "Обожнюю це плаття, ще з голосу полюбила його", "Ну яка ж красива", - пишуть люди.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"А якщо застрягти в новорічну ніч в ліфті, то тільки в сукні такій І пляшкою Амарето», «Цікаво так застрягти в ліфті в такій сукні, мартіні, все блищить, а ти чоловік», - жартують фанати співачки.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва вийшла до Дантеса в одному ліфчику після флірту з Єгором Крідом: "З яких пір шкарпетки не сексі?"

Як повідомляв " Знай.ua", Надя Дорофєєва нагнулася, але нічого не вийшло, Дантес все пояснив: "Полпятого"

Знай.ua писав, не Дорофєєва і не Завгородня? Позитив знайшов собі нову красуню і нарвався: "Піди, бесишь"