Стало відомо про те, що 18-річна донька Олени Кравець пішла по стопах мами. Маша виступила на корпоративі "Вечірнього Кварталу". Що про це відомо.

Як відомо, дівчинка уникає публічного життя, і вважає за краще завжди залишатися в тіні. Але, для Новорічного корпоративу "Вечірнього Кварталу" вона зробила виняток.

В інтерв'ю програми "Світське життя" йдеться, що Марія сама зголосилася станцювати на корпоративі, адже це її хобі. Вона давно вже серйозно захоплена цим заняттям.

Олена Кравець, фото: скріншот з відео
Олена Кравець, фото: скріншот з відео

"Да. Вона виступала. Це була її ідея. Дуже багатьом сподобалося, багато потім заходили в гримерку: "Маша – це було круто", — розповіла Олена Кравець.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Далі Катя Осадча поставила питання дівчинці, чи планує вона пов'язати з танцями своє майбутнє, на що зіркова мама відповіла: "Я тут сама, як то кажуть, трохи не визначилася, як говорив Ді Капріо: "Я ще не знаю, ким буду, коли виросту". Так і я. Я ще не знаю. Поки у неї ось така пристрасть. Їй подобається Фрістайл".

Варто відзначити, що в недавньому інтерв'ю Олена розповіла подробиці їхніх стосунків з дочкою. Після народження двійнят їм довелося переїхати в іншу квартиру, і для того, щоб старша дочка не страждала від цього, було прийнято рішення зняти їй квартиру. На той момент Маші було всього 15 років.

Олена Кравець, фото: скріншот з відео
Олена Кравець, фото: скріншот з відео

Актриса зазначила, що це зробило її самостійною, і вони раді, що все склалося саме так. При цьому, вона завжди перебувала під контролем батьків.

Нагадаємо, що Олена Кравець зізналася, як Маша Єфросиніна кардинально змінила її життя

Раніше повідомлялося, що 18-річна дочка Олени Кравець з "Кварталу 95" здивувала дорослим виглядом і серйозними захопленнями

Також, Олена Кравець розповіла, чому відправила дочку жити одну в 15, і ні краплі про це не шкодує