Користувачі Instagram похвалили Ріанну і її компанію нижньої білизни Savage X Fenty за кастинг моделі з ампутованими кінцівками-люди аплодували бодіпозитиву і включенню бренду.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Ріанна і її бренд нижньої білизни Savage x Fenty отримали монументальні похвали за вибір моделі з ампутованими кінцівками.

Однорука красуня, відома як Miss5thave, взяла штурмом соціальні мережі після того, як компанія з виробництва нижньої білизни поділилася її спекотним знімком зі своїми 4,7 мільйонами підписників в Instagram.

Модель
Модель

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Пропонуючи освіжаючий погляд на модельний світ, спокуслива модель позувала в металевому комплекті нижньої білизни, коли вона сексуально дивилася в камеру.

Темноволоса красуня, ідеально підкреслює декольте, виглядає сенсаційно в коричневому блискучому бюстгальтері.

Чудова модель повернулася, щоб порадувати шанувальників, оголюючи свою попу у відповідних коричневих стрінгах.

У своєму власному Instagram Miss5thAve поділилася ще одним знімком свого моделювання для популярного бренду нижньої білизни.

Модель
Модель

На цей раз модель приголомшує в червоному мереживному комбінезоні, який акуратно зав'язується рожевою атласною стрічкою.

Вражені включенням моделі в величезний бренд, багато людей кинулися в коментарі, щоб поаплодувати цьому рішенню і захопитися приголомшливою моделлю.

Нагадаємо, що Ріанна похвалилася своїм великим животом.