Андрію Данилку пропонували стати членом журі Нацвідбору на Євробачення, однак він відмовився. Про це заявив один з членів журі Нацвідбору і член правління "Суспільного мовника" Ярослав Лодигін в ефірі телеканалу "Україна".

Ярослав Лодигін розповів, що "Суспільне" до останнього сподівалося, що Андрій Данилко стане одним з членів журі Нацвідбору на Євробачення, втім, він відмовився. Відзначається, що Данилко послався на зайнятість, але що саме у артиста заплановано на цей день невідомо.

Андрій Данилко, фото: Instagram
Андрій Данилко, фото: Instagram

Також Лодигін підкреслив, що допускалася можливість 4 і навіть 5 членів журі. Тепер же судити Нацвідбір буде Тіна Кароль, Ярослав Лодигін і Джамала.

Ярослав Лодигін, фото з телеканалу "Україна"
Ярослав Лодигін, фото з телеканалу "Україна"

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ми до останнього розглядали можливість, що буде 4 або 5 членів журі. І наскільки мені відомо, Андрій в цей конкретний день вже давно був зайнятий, тому ми не змогли його запросити", - заявив Ярослав Лодигін.

Нагадаємо, що на Нацвідборі журі та телеглядачі визначають по 50% результату голосування. Боротися за право представити Україну на Євробаченні цього року будуть Alina Pash, Cloudless, Kalush Orchestra, Barleben, Michael Soul, Our Atlantic, ROXOLANA і WELLBOY.

Раніше Знай писав, стало відомо ім'я третього судді Нацвідбору на "Євробачення-2022": хто буде оцінювати учасників поруч з Тіною Кароль і Ярославом Лодигіним.

Також ми писали, Аліна Паш показала, з чим збирається штурмувати Євробачення в Італії: "Тіні забутих предків" - не старіюча класика.

Нагадаємо, Kalush присвятив мамі пісню на нацвідборі "Євробачення-2022": "Європа кайфує від цього стилю".