Син відомої співачки Наташі Корольової не зміг заспівати із зірковою мамою на шоу "Дві зірки" через втрату голосу. Така ситуація викликала тривогу у членів журі. Про це пише telegram-канал "Зірки шоу-бізнесу".

Син артистки Наташі Корольової Архип Глушко захворів на ангіну перед виступом на шоу "Дві зірки", де він повинен був заспівати з мамою один з її хітів. Втім, на сцену він все одно вийшов. Королева заспівала гучну пісню" Дельфін і русалка", а Архип стояв поруч і підігравав їй на маракасах.

Наташа Корольова, фото з Instagram
Наташа Корольова, фото з Instagram

Ситуація, що склалася, не дуже сподобалася членам журі, які могли і не здогадуватися, що у хлопця була поважна причина. Слово взяв актор Дмитро Дюжев, який звернувся до Архипа і прозоро натякнув, що той підвів свою зоряну маму.

Наташа Корольова та її син Архип. Фото: скріншот youtube
Наташа Корольова та її син Архип. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"На тебе зараз дивиться вся країна, кілька мільйонів людей. Ти взяв на себе відповідальність не підвести маму. Що сталося, відповідай чесно! Я не бачу цих сліз, цього жаху всередині!"- обурився Дмитро Дюжев.

Раніше Знай писав, Наташа Корольова і Тарзан принизили потенційну невістку, не гідна їх синочка: "Не перша і не остання". Наташа Корольова і Сергій Глушко не схвалюють вибір свого сина.

Також ми писали, вагітна Діана Арбеніна показала свій живіт на останніх термінах: "Матуся космос". Виконавиця показала, як виглядала до пологів і поділилася знімками своїх дітей.

Нагадаємо, Аллу Пугачову обізвала "селом" відома співачка - Максима Галкіна це розлютить:"хоча і живе в замку". Співачка пройшлася по зірках шоу-бізнесу, не соромлячись у виразах.