Останнім часом знову з'явилися новини про онкохвору актрису Анастасію Заворотнюк.

Друзі та знайомі, вже не в змозі терпіти, та помалу відкривають інформацію про стан актриси. Як з'ясував Telegram-канал. Настя Заворотнюк продовжує боротися з гліобластомою. Проте наразі новини про її стан - невтішні.

"Настя стала такою, як Жанна Фріске в останній рік життя", - розповіли близькі до Анастасії Заворотнюк люди про її стан.

Ось що розповів знайомий сім'ї Анатолій Демидов:

Популярні новини зараз
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Анастасія більшу частину часу проводить у візку у горизонтальному положенні, хоча раніше вона більше сиділа. У неї частково паралізована права частина тіла, вона може рухатися без сторонньої допомоги та ворушити рукою. Є проблеми із зором, вимовою", - розповідає знайомий.

Відомо, що шанси одужання з таким видом раку мінімальні. Проте ніхто й не каже про повне одужання.

Також він зізнався, що через прийом певних препаратів, які підтримують її, вона сильно погладшала і змінилася до невпізнанності.

"Вона не може довго зберігати концентрацію уваги... Лікарі сказали, що хвороба невиліковна. Питання стоїть лише про продовження життя".

Лікарі розповіли, що "під час операції їй видалили більшу частину мозку... Мозкова діяльність, безумовно, пошкоджена".

Нагадаємо, раніше Цискарідзе проговорився про те, як живе онкохвора Анастасія Заворотнюк без голосу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", онкохвору Анастасію Заворотнюк помітили в авто поряд з чоловіком Петром Чернишовим.

Також "Знай.ua" писав, що донька "Моєї прекрасної няні" Заворотнюк зізналася, чому досі не зробила найважливішого кроку