Відома українська співачка Лілія Ребрик, яка грає "Папаньках" поділилася серією знімків зі зйомок серіалу. Кадри знаменитість опублікувала на своїй сторінці в instagram.

Лілія Ребрик зазначила, що виходять заключні серії 4-го сезону серіалу "Папаньки" і на честь цього поділилася серією яскравих знімків зі зйомок. Зокрема, на кількох кадрах співачка позує в компанії зірки "Дизель шоу" Єгора Крутоголова. На першому знімку колеги по серіалу позують в елегантних білих костюмах.

Крутоголов і Ребрик. Фото: скріншот youtube
Крутоголов і Ребрик. Фото: скріншот youtube

"Ну ось! Сьогодні заключні серії 4-го сезону "Папаньок". Коли йдуть зйомки - це ціле життя, а коли серіал вже бачиш на екранах, віддаєш собі звіт, як швидко все проходить... а знали б ви, скільки життя в кожному кадрі, скільки роботи, скільки емоцій. У нас крута команда! Вже сумую! Вірю, що буде п'ятий сезон!",- зазначила зірка.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також Лілія Ребрик запропонувала пофантазувати про те, яким буде наступний сезон.

Давайте пофантазуємо, що б ви запропонували Папанькам разом з їх "маманькими" 🙈 🤣 в п'ятому сезоні? Який би сценарій написали? Що б нам придумали? P. S. продюсери, до речі, читають коментарі)))", - написала співачка.

Раніше Знай писав, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко накинулася на колишню свого залицяльника з їжею в руках.

Також ми писали, Наталя Могилевська побешкетувала на камеру з Олею Поляковою, схопила за найнесподіваніше місце: "як завжди персик".

Нагадаємо, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко показала "справжнє" обличчя:"Якщо до мене звикнути, то я норм".