Відома українська телеведуча Марічка Падалко заговорила про кохання поруч зі своїм чоловіком. На це вплинув фільм з Дженніфер Лопес у головній ролі.

Новий пост був опублікований на сторінці жінки в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка радує користувачів новим контентом, а також розповідає деякі факти зі свого життя.

Вони з чоловіком і колегами відвідали прем'єру фільму "Вийду за тебе" з Дженніфер Лопес в головній ролі. Це і вплинуло на появу даної публікації.

"Ким би ми не були і щоб не відбувалося навколо - ми шукаємо і потребуємо любові. І скільки б разів люди не помилялися у своєму виборі і боляче не обпікалися, вони будуть шукати любов знову і знову...)" - йдеться в повідомленні під постом. На новій публікації вона стоїть поруч зі своїм чоловіком Єгором, з яким вони вже багато років разом. Вони відвідали прем'єру фільму»вийду за тебе".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

"Для мене нова стрічка з Дженніфер Лопес "Marry me" саме про це. В українському прокаті переклад трохи інший - "Вийду за тебе", і подивившись фільм, я навіть підозрюю чому, перекладачі вирішили трохи пограти словами. Хлопці можуть трохи кривити обличчям від самої назви, але моєму фільм сподобався, може, навіть ще більше, ніж мені. Вже дуже зараз ми так цінуємо час разом, тому що хто знає, що там попереду" - підсумувала жінка.

Нагадаємо, що Марічку Падалко здивувало, що її діти повинні повернутися в школу

Раніше повідомлялося, що Марічка Падалко знайшла ідеальний рецепт, щоб і розслабитися, і смачно поїсти-панкейки зіпсувати неможливо

Також, Марічка Падалко втратила форму після Нового року і показала, як зараз виглядає