Герой 10 сезону "Холостяка" Макс Михайлюк розповів, як піклується про свою дочку Аріану і поділився милим знімком на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Макс Михайлюк зазначив, що дитина для нього це найважливіше в житті, тому він, як і будь-який турботливий батько всіляко піклується про дочку Аріану. Колишній "Холостяк" проводить багато часу з дитиною і часто ділиться милими знімками в соцмережі.

Макс Михайлюк / фото: Instagram
Макс Михайлюк / фото: Instagram

Так, цього разу Макс Михайлюк показав підрослу дочку і підняв питання харчування своєї дитини.

"Я як будь-який батько хочу для своєї дитини найкраще! Тому, коли стало питання прикорму для Аріани потрібно було підібрати якісний продукт. Опинившись перед великим вибором дитячого харчування і вивчивши склад ми зупинили свій вибір на пюре Gerber. За рекомендацією нашого педіатра саме з овочевих пюрешок бажано починати прикорм для знайомства з їжею. Першим Аріашіку припало до смаку пюре з броколі) що дуже важливо, до складу пюре Gerber тільки входить брокколі і вода і не використовуються сіль і крохмаль. Тому я впевнений, що моя дитина вживає якісний продукт. А пюре з яким овочем або фруктом ви ввели в раціон свою дитину першим і чи сподобалося йому?",- написав колишній "Холостяк".

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Раніше Знай писав, переможниця Холостяка Квіткова "поскаржилася" на сина - навіть в душ сходити не може.

Також ми писали, ведучий "Холостяка" Григорій Решетник показав з ким розслабляється після роботи:"Все з журналу".

Нагадаємо, переможниця Холостяка Даша Квіткова погладила себе по всіх опуклостях на пляжі.