Напередодні Дня святого Валентина ведучий грандіозного шоу "Ігри талантів", прем'єра якого відбудеться вже 26 лютого DZIDZIO зізнався з якими вчинками дівчат асоціює цей день, і розповів про подарунки від прихильниць. Про це повідомляє канал "Україна".

DZIDZIO зізнався, що користувався популярністю у протилежної статі ще задовго до того, як став зіркою. Він зазначив, що з самого дитинства не був обділений жіночою увагою. Артист розповів, що вже тоді у нього було "міні-зіркове" життя, тому дівчата часто приходили до нього на виступи і навіть додому, де гралися разом.

Дзідзьо, instagram.com/dzidzio
Дзідзьо, instagram.com/dzidzio

Однак коли DZIDZIO почав підкорювати велику сцену, то шанувальниці приходили не тільки для цікавих розмов, а й дарували різні презенти.

"Тортики, печеньки, подарунки, футболки, купа неймовірних валентинок з підписами, що неможливо передати! І це все пишуть мої шанувальниці, яких я дуже поважаю, люблю і дорожу ними – 5-річні дівчата! І ось вони мене рознесли повністю!",- розповів ведучий шоу "Ігри талантів".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ігри талантів, фото: телеканал Україна
Ігри талантів, фото: телеканал Україна

Нагадаємо, що вже 26 лютого о 21:00 на телеканалі "Україна" відбудеться прем'єра шоу "Ігри талантів".

Раніше Знай писав, Дзідзьо вразив романтичним вчинком на Валентина, колишня Slavia і не мріяла: "Натер гумкою, щоб пахла".

Також ми писали, відростив бороду і опанував нову професію: як змінилося життя Юліка після співпраці з Дзідзьо.

Нагадаємо, Дзідзьо після розлучення зі Slavia перетворився на завидного "Холостяка": майбутня дружина точно не буде бідною. Артист розповів про новий для себе досвід.