Російська актриса Євгенія Брік до своєї загибелі говорила своїм шанувальникам про хоробрість. Відповідний пост вона опублікувала на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі.

10 лютого стало відомо, що зупинилося серце знаменитої актриси Євгенії Брік. На момент смерті їй було всього 40 Рік.

Відомо, що актриса довгий час хворіла, проте вона довгий це приховувала і не хотіла, щоб хтось це знав. За деякими даними у актриси діагностували рак. У Євгенії залишилася 12-річна дочка Зоя і чоловік Валерій Тодоровський.

Примітно, що восени до своєї загибелі вона говорила з шанувальниками про хоробрість. Вона нагадала цитату актриси Рут Гордон про те, що дана якість тренується, немов м'язи.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

" А ось як я це розумію і чому мене це так чіпає коли ситуація ускладнюється і ми відчуваємо, що сповнені страху, важливо завжди пам'ятати ,що мужність і хоробрість посилюються і зміцнюються як м'язи, від кожного тренування і використання.Ми повинні постійно розвивати в собі цю здатність, щоб залишатися спокійними і сміливими. Ситуації можуть продовжувати бути болючими, складними і протягом усього життя нам доведеться з ними мати справу .Але з кожним новим тренуванням, буде вже набагато легше долати ці перешкоди. Так що, хорошою прокачування Вам всіх видів нашої мускулатури))☺️", - повідомила вона.

Нагадаємо, що стало відомо про найбільший жаль Єлизавети II за 70 років.

Портал Знай.uа повідомляв, що помер Леонід Куравльов-зірка "Іван Васильович змінює професію"і " Бригада". Пішов з життя великий радянський і російський актор Леонід Куравльов.

Також Знай повідомляв, що пішов з життя режисер Віктор Мережко: його фільми знають мільйони. Про загибель чоловіка повідомив Союз кінематографістів Росії. Причина загибелі відомого радянського актора і режисера невідома.