Анна Седокова поскаржилася на своїх нянь. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка Анна Седокова, яка живе і працює в Росії, здобула популярність в далекому 2000 році, коли почала вести ранкове шоу "Підйом". У СНД вона отримала популярність, бувши учасницею гурту"ВІА Гра". Жінка стала учасницею даного колективу дев'ятнадцять років тому, коли продюсери вирішили зробити з колективу тріо. На офіційній Instagram-сторінці співачки 5,1 мільйона фоловерів, з якими вона ділиться різними моментами свого життя.

10 лютого дівчина опублікувала повідомлення в сторіз, на якій заговорила про роботу нянь в її будинку. Вона зазначила, що не може знайти відповідального співробітника на посаду.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"А є взагалі няні нормальні і порядні? Як можна за годину до приходу написати, що у тебе живіт болить. Коли ти тільки пробуєшся. Він у тебе 4 години тому не хворів? Як мені набридли ці агентства нянь нахабні, жахливі некомпетентні працівники. Попередня няня, яка пропрацювала у нас 3 тижні, якій ми заплатили вперед за місяць очікування плюс подали і заплатили за всі візи: європейську та американську. А перед цим няня кляла нас за те, що ми не купили їй квартиру і говорила, що в Майамі робити нічого, нудно коли дощ", - заявила вона.

Раніше Знай писав, топ найвідвертіших образів Ані Седокової, яким позаздрить навіть Світлана Лобода.

Раніше ми писали, Оля Полякова піддала своє обличчя "тортурам" перед зйомками: дивні процедури заради вічної молодості.

Нагадавши, найзнаменитіші подруги в шоу-бізнесі: від Кіри Найтлі до Маші Єфросиніної. Як відомо, знаменитостям не чуже нічого людського