Ектор Хіменес-Браво спробував приготувати традиційну страву для українців. Відео опубліковано на його офіційній Instagram-сторінці.

Відомий український шеф-кухар колумбійського походження, шоумен і незмінний суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво часто радує шанувальників в Instagram апетитними рецептами і знімками з особистого життя. На його офіційній сторінці є армія з одного мільйона передплатника, які намагаються лайкати і коментувати його пост.

Ектор Хіменес-Браво, фото з Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото з Instagram

З недавніх часів відомий шеф-кухар согалсілся на цікавий челендж: він вирішив готувати по репептам своєї української аудиторії і попросив надсилати йому те, як його фоловери харчувалися в дитинстві.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

11 лютого Ектор Хіменес-Браво опублікував відеоазпис приготування хліба з соняшниковою олією. При цьому сам шеф-кухар явно залишився в подиві того, що так приваблювало українців.

"Хліб з маслом? 😨 Продовжую челендж з вашими рецептами дитинства, порадили ще такий 😃 все правильно зробив на відео?",- повідомив він.

Фолловери почали активно коментувати і поправляти Ектора Хіменеса-Браво.

"Олія має бути нерафінована. Там запах такий, смак🔥 і з цибулькою🧅Мммм😊"; " Ну знову не те Ектор, олія домашня має бути, а не магазиев і сіль а не цукор . Але я в дитинстві таке не їла, ось смалець і сіль - так 😂!"; "Олія не тв!",- повідомляють вони.

Ектор Хіменес-Браво. Фото: скріншот youtube
Ектор Хіменес-Браво. Фото: скріншот youtube

Нагадаємо, що суддя " МастерШеф. Битва сезонів "Ольга Мартиновська залишилася без грошей: " було дуже дорого, мені довелося"

Раніше повідомлялося, що українці не змогли стримати радості через виліт суперечливого учасника шоу " МастерШеф. Битва сезонів"

Також, суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво приготував улюблений десерт українців родом з голодного дитинства