Катерина Репяхова, фото: Instagram
Катерина Репяхова, фото: Instagram

Катя Репяхова не посоромилася оголитися на всю країну, поки Віктор Павлік на гастролях

27-річна матуся часто ділиться моментами особистого життя і щиро відповідає на всі питання підписників про розвиток малюка, хизуючись його успіхами. Син Катерини і Віктора з'явився на світ з ростом 53 см і вагою 3400 грам. Цього разу Катерина Репяхова довела, що вона не тільки матуся, що сидить в декреті, але і молода дівчина, яка може бути сексуальною.

Нічний парк, фото знай.uа
Нічний парк, фото знай.uа

"Синя" молодь побила ветерана АТО за просте зауваження: очевидці сиділи мовчки

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Компанія молодих і нетверезих хлопців побила чоловіка через зауваження на їхню адресу. Ветерана АТО жорстоко штовхали ногами, кидаючи на асфальт. В результаті він втратив свідомість і його відвезла швидка допомога. Інцидент стався вночі, з 10 на 11 лютого, в Голосіївському районі міста Київ. За попередньою інформацією, група молодих людей скоїли жорстокий напад на учасника бойових дій через зауваження щодо розпивання алкогольних напоїв на території парку.

Михайло Шуфутинський, instagram.com/mikhail.shufutinsky
Михайло Шуфутинський, instagram.com/mikhail.shufutinsky

Михайло Шуфутинський запланував концерт у Києві

Святковий концерт відомого російського шансоньє Михайла Шуфутинського, запланований на 8 березня в центрі Києва, викликав хвилю обурень - і не тільки в суспільстві, а й серед парламентаріїв. Нардепи вимагають недопущення цього, підкреслюючи його антиукраїнську позицію і підтримку "руського міра". Справа вже дійшла до СБУ та Держприкордонслужби.

Українці, фото знай.uа
Українці, фото знай.uа

Погода 12 лютого струсне українців дощем і снігом після потепління: зима так просто не здається

У суботу, 12 лютого, погода в Україні, порівняно з попередніми днями, буде досить прохолодною. Мабуть, зима так просто не збирається відступати. На підтвердження тому - мокрий сніг і надокучливий дощ, який очікується в східних, північних і місцями центральних областях. При цьому температура повітря сильно не знизиться. На решті частини країни буде сонячно і комфортно.

Танки, що забуксували, скріншот з відео
Танки, що забуксували, скріншот з відео

Російські танки загрузли в болоті під Донбасом: українці жартують, що вторгнення відкладається

Зараз у соцмережі масово поширюють відеоролик, де російські танки застрягли у багнюці. Вони не просто забуксували на місці, а буквально потонули в болоті просто неба посеред поля, та настільки, що їх довелося викопувати екскаватором.

Кеті Перрі, фото з Instagram
Кеті Перрі, фото з Instagram

Невпізнанну Кеті Перрі прийняли за Ані Лорак: "Я повинна піти на пенсію"

Остання приголомшлива фотографія Кеті Перрі змусила її шанувальників затамувати подих, коли вона запитала їх, чи слід їй "піти на пенсію" напередодні вихідних Суперкубка, демонструючи пишну сукню.