Знаменита співачка і актриса Дженніфер Лопес прийшла на прем'єру нового фільму разом зі своїм коханим Беном Аффлеком в білосніжній сукні, яка більше була схожа на весільну.
Найпопулярніша закохана пара світу з'явилася на прем'єрі нової комедійної мелодрами "Вийду за тебе" з Малумою в Лос-Анджелесі.

Скріншот поста _zvezda_na_zvezde_
Скріншот поста _zvezda_na_zvezde_

У фільмі, де головну голь зіграла 52-річна Дженніфер Лопес, наречена перед самим весіллям дізнається, що наречений зрадив їй і вирішує вийти заміж за першого зустрічного.

фото:  instagram \\ jlo
фото: instagram \\ jlo

На червоній доріжці Лопес з'явилася у весільній сукні-міні в супроводі свого коханого, 49-річного актора Бена Аффлека. Свій образ знаменитість доповнила туфлями на високих підборах і елегантною сумочкою.

фото:  instagram \\ jlo
фото: instagram \\ jlo

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще
Варто нагадати, що через 17 років після розставання в 2004 році популярна пара "Бенніфер", як називали їх фанати, знову возз'єдналася і виглядає абсолютно щасливою. Тепер шанувальники чекають, коли Бен і Дженніфер оголосять про своє весілля.