Відомий український телеведучий, незмінна зірка шоу "Холостяк" Григорій Решетник поділився зі своїми відданими шанувальниками доволі цікавими кадрами. Можна помітити, що Григорій опублікував короткий ролик в якому вже красується в смокінгу, як ведучий нового сезону. За його словами, до прем'єри залишилося всього три тижні.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Григорія Решетника в мережі Instagram.

"Рівно 3 тижні до прем'єри. Мій рідненький "Холостяк" вже 4 березня на СТБ. Чекаєте нас?", - коротко анонсував прем'єру нового сезону шоу "Холостяк" Григорій Решетник.

Григорій Решетник, скріншот: Instagram
Григорій Решетник, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

У новому короткому відео від Григорія Решетника можна побачити нового головного героя, в якого, можливо, вже 4 березня закохаються з першого погляду тисячі українок - Алекса Топольського, актора, модель і блогера зі Львова.

Нещодавно Алекс вже розповів, як він любить своє рідне місто, проте телеглядачі чекають нових емоцій від майбутніх побачень, а також з нетерпінням чекають побачити нових красунь, учасниць чергового сезону.

Алекс Топольський, скріншот: Instagram
Алекс Топольський, скріншот: Instagram

Також в короткому відео можна ще побачити, як Григорій Решетник бігає по знімальному майданчику, посміхається і навіть весело кривляється на камеру, демонструючи всім свою чарівну посмішку.

Григорій Решетник, скріншот: Instagram
Григорій Решетник, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, "Холостяк" Алекс Топольський заговорив про втрату коханої людини прямо перед прем'єрою: "Переломний момент".

Як повідомляв Знай.uа, прем'єри від Вєрки Сердючки та Олега Винника: Михайло Поплавський анонсував ювілейну "Українську пісню року 2021".

Знай.uа писав, Ксенія Мішина показала, як за нею доглядає учасник "Холостячки" після розставання з Еллертом: "Буде вечірка".