Для всіх кіберспортсменів, а також для шанувальників чемпіонату UFC, є вельми цікаві новини. Так, колишній чемпіон UFC в легкій вазі Хабіб Нурмагомедов зустрітися в октагоні з Максом Холлоуеєм. Даний бій проведуть у метавсвіті для геймерів LegionFarm.

Про це стало відомо завдяки повідомленням представників проекту LegionFarm в мережі Twitter.

Хабіб Нурмагомедов тренується, фото Twitter
Хабіб Нурмагомедов тренується, фото Twitter

Повідомляється, що поєдинок повинен пройти в суботу, 12 лютого, Початок – 19:00 за київським часом. Безкоштовна пряма трансляція заходу пройде на Twitch. Коментаторами бою стануть Іслам Махачов і Даніель Корм'є.

Також відомо, що користувачі, які придбали хоча б один NFT-токен LegionFarm, зможуть зробити віртуальну фотографію з Хабібом. Ажіотажу такій віртуальній події додало ще й те, що сам дагестанський спортсмен Хабіб Нурмагомедов прорекламував проект LegionFarm у своїх соцмережах, як результат за 5 днів метавселенная продала NFT на 3,3 млн доларів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

Цікаво, що реальний бій Нурмагомедова і Холлоуея міг пройти на UFC 223 в квітні 2018 року – тоді Холлоуей повинен був замінити травмованого Тоні Фергюсона, але в підсумку його не допустили до бою лікарі.

Метавсесвіт - це віртуальний простір, в якому люди можуть взаємодіяти між собою або з іншими цифровими об'єктами за допомогою 3D-аватарів. NFT – non-fungible Token, невзаимозаменяемый токен) - цифровий сертифікат, що дає право володіти унікальним цифровим продуктом.

Раніше повідомляли, ув'язнених "перевиховують" ігровими приставками: "у СІЗО полізуть заради плойки".

Як повідомляв Знай.uа, rиївська пенсіонерка втерла носа підліткам у "стрілялках" - "Геймерша в 61".

Знай.uа писав, у центрі Києва з'явиться неймовірна арена, таке в Україні вперше: 40 млн доларів на Кіберспорт.