26-річний двоюрідний брат Хабіба Нурмагомедова проведе другий бійця в UFC. Про це повідомляє портал Vringe.

Йдеться про Умара Нурмагомедова, який виступає на UFC 272. Противником Умара буде Американський бойовц Брайан Келлехер. Двоюрідний брат знаменитого чемпіона, а також рідний брат Усмана Нурмагомедова виступав минулого року і задушив у другому раунді бійця з Казахстану Сергія Морозова.

Всього в змішаних єдиноборствах він провів тринадцять боїв і не програв жодного. З них одна перемога нокаутом, а також по шість перемог здачею суперника і рішенням суддів.

Суперник Нурмагомедова Активний в UFC. У минулому році він програв і виграв, а також виступив у новому 2022 році. 15 січня він переміг свого суперника.UFC 272 відбудеться 5 березня в Лас-Вегасі (США).

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Хабіб Нурмагомедов повертається: Російський екс-чемпіон UFC вже натягнув папаху і взявся за пояс. Росіянин Хабіб Нурмагомедов поділився з фанатами радісною звісточкою через практично два роки з моменту, як здобув останню перемогу у своїй кар'єрі.

Також портал Знай.uа писав, що еа Олександра Зінченка накинулися фанати після фото з Хабібом Нурмагомедовим: "коли з Кадировим...

Також ми писали, що Джорджина Родрігес зібрала біля себе всіх дітей Роналду і показала вагітний животик: спадкоємці ось-ось з'являться. Вагітна Джорджина Родрігес зібрала всіх дітей Рональду на пляжі, Татко щасливий.