Відоме українське шоу "МастерШеф" продовжує радувати численних глядачів новими сезонами і талановитими учасниками, які із задоволенням готові позмагатися за звання найкращого кулінара і блиснути своїми неймовірними навичками на всю країну. Цього року в боротьбу вступили найяскравіші особистості з минулих сезонів.

На офіційній сторінці шоу "МастерШеф. Битва сезонів" у соцмережі Instagram частенько розміщують різні публікації і розповідають про вже минулі події, а іноді і підігрівають глядачів перед новими випусками. Цього разу з'явився пост з невеликим спойлером.

Скріншот з Instagram, МастерШеф
Скріншот з Instagram, МастерШеф

Як написали в публікації, учасники в рамках кулінарного проекту відправляться в справжній гастрономічний тур по різних країнах з метою смачно нагодувати і приємно здивувати не тільки вимогливих суддів Ектора Хіменес-Браво, Ольгу Мартинівську і Вову Ярославського, а й почесних гостей. Умови конкурсу прості -потрібно буде приготувати дегустаційний сет з чотирьох страв, одне з яких - десерт. Але, є один маленький нюанс.

"На фудгірці кулінарів чекатимуть українські продукти, які є дуже незвичними для іноземців. Використовуючи ці інгредієнти, учасникам необхідно максимально наблизитись до страв, які є класикою для гостей: японської, французької та латиноамериканської кухні", - написали в пості.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Коментарі - instagram.com/masterchefstb/
Коментарі - instagram.com/masterchefstb/

Нагадаємо, учасники "МастерШеф" приготували страви з пліснявою і гниллю, але українці облизнулися: "Які питання?"

Як повідомляв Знай.uа, учасник "МастерШеф. Битва сезонів" показав як потрібно робити компліменти жінці, але щось пішло не так: глядачі надривають животи

Також портал Знай.uа писав, що учасники "МастерШеф" згуртувалися проти "нещасного" Вітюні: "Іди з Богом, хлопчик"