Відома українська співачка та головна героїня романтичного реаліті "Холостяк" Злата Онєвіч показала найтиповішу ситуацію для більшості дівчат.

Злата Огнєвіч має чимало шанувальників, саме тому вона намагається часто тішити їх новими фото, відео чи цікавими новинами з особистого та творчого життя. Цього разу вона записала відео для популярної мережі ТikТok.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

На опублікованому відео Злата Огнєвіч постала у дуже стильному та елегантному образі. Вона одягла білий світшот з принтом та доповнила його масивним намистом. Особливу увагу знаменитість приділила своїй укладці та макіяжу. Вона зробила собі ніжний макіяж з акцентом на очі, підкресливши їх тінями з блискітками. А свої пухкі губи Злата Огнєвіч нафарбувала помадою нюдового відтінку.

Злата Огнєвіч, скріншот
Злата Огнєвіч, скріншот

Онєвіч зізналася, що у такому гарному образі вона ніколи не зможе зустріти свого колишнього. Адже за "законом підлості" така зустріч може статися тільки тоді, коли вона матиме не дуже гарний вигляд.

Злата Огнєвіч, скріншот
Злата Огнєвіч, скріншот

"Знаєте, яку назву має цей лук? Я ніколи не зустріну колишнього. І знаєте чому? Тому що я зустріну свого колишнього, і всіх починаючи з дитячого садка, тільки тоді коли виглядаю, як гнила картопля", - зазначила Злата Огнєвіч.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Задворний оцінив би: Злата Огнєвіч показала, як широко може розсунути ноги, богиня розтяжки. Виконавиця показала, як відточує фігуру в спортзалі

Також ми писали, "Холостячка" Злата Огнєвіч практично зняла труси і засвітила "равлика".

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч кинула виклик тяжкому захворюванню і звернулася до українців: "Разом нам все під силу".