Відома українська прима-балерина і суддя популярного шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар розповіла про заключний виступ з постановкою "Лускунчик" і про витівки, які дозволила собі.

Про це знаменита балерина розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 330 тисяч осіб.

Катерина Кухар, фото: Instagram
Катерина Кухар, фото: Instagram

Виявилося, що напередодні Катерина Кухар разом зі своїми колегами закінчила тур по Україні зі "Лускунчиком". На останньому виступі вони не могли відмовити собі в задоволенні трошки змінити постановку і імпровізувати.

"Саме тому вчора був виділений почесний момент для "Зеленки". Це такий секретний прийом, який зрозумілий виключно артистам і ні в якому разі глядачеві. Той момент, коли потрібно не подати виду, якщо змінюються певні нюанси, доповнюються мезансцени або з'являється новий доречний реквізит.🎭 І для артистів - це свято. Таке собі пустощі 😄", — зазначив вона.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фото:  instagram \\ ekaterinakukhar_official
Фото: instagram \\ ekaterinakukhar_official

Що цікаво в постановці були також задіяні студенти з балетного училища, які змогли продемонструвати свою майстерність на сцені.

"Дуже вдячна Олександру Стоянову, який допомагає студентам, надаючи їм можливості для сценічної практики і за допомогу в реалізації ідеї — в організації регіонального попереднього відбору та консультації, для дітей які мріють пов'язати своє життя з балетом", — зазначила вона.

Нагадавши, Катерина Кухар з "Танців з зірками" зустріла свої 40 років з величезним полегшенням: "не такі ви і страшні". Головна балерина країни і суддя шоу" Танці з зірками " 18 січня відзначає своє 40-річчя

Раніше Знай писав, легенда "Танці з зірками" Катерина Кухар поділилася проблемою, серце розбите: "як пояснити дитині". Українська балерина розповіла про проблеми своїх підопічних

Також Знай повідомляв, Катерина Кухар зізналася, як хтось підсипав їй під ноги бите скло перед виступом: "мене врятувало...". Катерина Кухар розповіла про те, як хтось спеціально хотів їй нашкодити перед виступом