Відома російська співачка, колишня учасниця дівочої поп-групи "Ранетки" Олена Третякова активно веде свою сторінку в соціальній мережі instagram і регулярно радує фанатів яскравими фото з життя і професійної діяльності.

Цього разу зірка "Ранеток" Олена Третьякова поділилася новим фото, на якому позує в компанії своєї подружки. Дівчата позують в курточках на тлі вбраної ялинки і посміхаються.

Олена Третьякова. Фото: instagram
Олена Третьякова. Фото: instagram

У підписі до фото артистка зазначила, що вже довгий час живе без соцмережі, проте пообіцяла зовсім скоро повернуться і регулярно публікувати нові пости.

"Витягла царівну на антидепресантах посміхатися на Красній площі♥️ P. S. 53 дні без Instagram☺ Скоро повернуся до вас, пиріжечки. Скучили?",- підписала фото співачка.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Шанувальники відзначили, що Олени їм дуже не вистачає і зізналися, що дуже чекають її повернення.

"Олена, ти тут потрібна. А то скоро і я в Instagram перестану заходити", "красуні 😍 дуже скучили", "Олена, ми дуже скучили за тобою", "які красиві😻 а без тебе в Instagram робити стало нічого 😅 🙈 дуже скучили!!", "Дуже скучили! Я вже переживати почала, що інсту видалили або заблокували, кожен день перевіряла", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Наташа Корольова і Тарзан принизили потенційну невістку, не гідна їх синочка: "Не перша і не остання".

Також ми писали, вагітна Діана Арбеніна показала свій живіт на останніх термінах: "Матуся космос".

Нагадаємо, Аллу Пугачову обізвала "селом" відома співачка - Максима Галкіна це розлютить: "Хоча і живе в замку".