Дар'я Петрожицька дала чергове інтерв'ю. Про це вона повідомила на своїй Instagram-сторінці.

Популярна українська актриса Дарина Петрожицька здобула популярність завдяки головній ролі в серіалі студії» Квартал 95 "про чоловіка поважних років"папік". На її офіційну сторінку в Instagram підписано триста шістдесят тисяч фоловерів, які лайкають і коментують кожен її пост. Іноді вона спілкується зі своїми шанувальниками у форматі сторіз.

12 лютого Дар'я Петрожицька заявила про те, що дала інтерв'ю Ользі Кривдюк. Як доказ вона надала фотографію разом з нею

"Це я посміхаюся в об'єктив @tverdohleb_k ❤️ вийшло свіженьке інтерв'ю з @olga.interview ❤️ ссилочка в сторіс смотрите дивіться-кому цікаво", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У підписі до посту відзначилася оператор шоу Дар'я Твердохліб.

"Ціную кожен кадр з тобою", - повідомила вона.

Дівчина дала інтерв'ю на каналі" Поговори зі мною " і підняла там питання покупки квартири, своїх відносин і зовнішності.

Дар'я Петрожицька, фото: Instagram
Дар'я Петрожицька, фото: Instagram

Як повідомляв Знай.uа, пластика обличчя Маші Горбань, і схуднення на 20 кг Меттью Макконахі: на що йдуть зірки заради ролі у фільмі.

Як повідомляв "Знай.ua", зірка серіалу "папік" Дарина Петрожицька лизала собаку і їй не соромно: "Не повинна була". У конкурсі "Правда / брехня"Дарині Петрожицькій належало заплутати Сергія Притулу, щоб здобути одне очко для команди дівчат

Раніше повідомляли, колишній чоловік Жанни Фріске, онук Едіти П'єхи і" безнадійно одружений "Гуф: зірки, які навідріз відмовилися йти на "Холостяк" і ось чому.