Українська реп-виконавиця, фіналістка шостого сезону вокального шоу "X-фактор" Аліна Паш частенько радує шанувальників новими публікаціями на своїй сторінці в соцмережі instagram. Цього разу співачка стала гостей спецпроєкту"Вотсап, Eurovision".

Аліна Паш стала фіналісткою Національного відбору на Євробачення-2022. На сторінці suspilne.eurovision в instagram з'явився ролик з виконавицею, яка поспілкувалася про різне з ведучою спецпроєкту.

Аліна Паш, фото з Instagram
Аліна Паш, фото з Instagram

"Остання розмова спецпроєкту "Вотсап, Eurovision" - зі співачкою Alina Pash. Вона розповість про свою пісню" Тіні забутих предків", а ще ви дізнаєтеся, де можна побачити" Голубка Пікассо" в Україні і що виконавиця думає про Хейт – все це розпитала наша ведуча Анна Тульєва", - йдеться в підписі до відео.

Аліна Паш порадила запам'ятати пару нот, які допоможуть підспівувати їй.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

"Потрібно запам'ятати кілька нот, щоб точно змогли підспівувати, не знаючи навіть української, англійської", - сказала співачка на початку ролика.

Під час розмови Аліна Паш більш розгорнуто розповіла про пісню.

"Для мене ця пісня максимально світла. Для мене ця пісня - це суцільне світло, яке просто пробивається крізь, можливо щось темне. Можливо навіть криваве, але воно світле", - розповіла співачка.

Раніше Знай писав, Wellboy показав, з чим підкорюватиме Нацвідбір на Євробачення-2022: букмекери підняли Україну на кілька рядків.

Також ми писали, Аліна Паш показала, з чим збирається штурмувати Євробачення в Італії: "Тіні забутих предків" - не старіюча класика.

Нагадаємо, Андрій Данилко не захотів повернутися до суддівства на нацвідборі "Євробачення-2022": "Давно був зайнятий". Артист відмовився стати одним з членів журі Національного відбору на Євробачення.