Ані Лорак показалася на публіці з дочкою. Відповідне відео з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська виконавиця періодично радує своїх шанувальників різними композиціями, кліпами та концертами. У жінки велика фан-база з різних країн світу, зокрема на Instagram-сторінку підписано 7 мільйонів чоловік. Останні намагаються активно лайкати і коментувати кожен її пост.

Ані Лорак. Фото: скріншот youtube
Ані Лорак. Фото: скріншот youtube

На початку року співачка відпочила в Дубаї, а вже до лютого повернулася до своєї концертної діяльності. Зокрема, 12 лютого Ані Лорак дала концерт у столичному московському ресторані. Відео початку виступу співачка опублікувала в Instagram.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

"Кожна зустріч з моїми улюбленими глядачами - величезне щастя❤️Дякую, що ви є у мене🙏 🏻 незабутній вечір!",- повідомила вона.

На записі можна побачити, як вона йде разом зі своєю дочкою, а потім з'являється на сцені.

"Дякую за шикарний вечір 🔥 🔥 🔥ми без голосу ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ @ anilorak"; " сумую за Вашою потужною енергетикою! Сумую за концертами! ❤ ️ 😢 "; "Відео супер ....Кароліна, а коли в Україну з концертами ???",- коментують дану ситуацію фоловери.

Ані Лорак. Фото: скріншот youtube
Ані Лорак. Фото: скріншот youtube