Український співак і ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський активно веде свою сторінку в соцмережі instagram, тому не приходить і дня, щоб він не порадував новим контентом. Цього разу артист поділився кумедним роликом.

Михайло Поплавський любить пожартувати над собою і не проти якщо це роблять інші. Так, артист опублікував кумедний ролик, на якому за допомогою фотошопу створили його нову "біографію".

Михайло Поплавський. Фото: скріншот youtube
Михайло Поплавський. Фото: скріншот youtube

"Дивіться фільм" Герой нашого часу "2008 р. повністю за посиланням", - підписав публікацію співак.

Так, творці ролика показали Михайла Поплавського в різних амплуа. На одне фото він футболіст, на іншому сидить з Білом Гейтсом, на третьому боксує і навіть постає в ролі космонавта.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Захоплення спортом загартувало нашого героя. Допомогло долати труднощі армійської служби, успішно працювати на шахті, героїчно битися з Міністерством культури. Але ми трохи забігли наперед. Це Поплавський з Білом Гейтсом. Це напевно з тренером. Спорт навчив колишнього гравця білоруської команди "Ска" Михайла Поплавського перемагати в будь-якій ситуації", - йдеться в ролику.

Раніше Знай писав, Михайло Поплавський спалився на особливих почуттях до Wellboy: "Дуже хочеться". Михайло Поплавський опублікував нове фото з молодим виконавцем і звернувся до українців.

Також ми писали, Джамала переспіває популярну пісню легендарного Кузьми: "Справжня історія, як і її автор".

Нагадаємо, Alyona Alyona зізналася, як карає себе за переїдання: "Вирішують це блювотою.