Зірка російського шансону Олена Ваєнга проводить чимало часу в соцмережах і частенько радує новим контентом на сторінці в instagram. Цього разу співачка показала, як її "задовольняють" двоє чоловіків.

Російська естрадна співачка Олена Ваєнга поділилася новим відео, на якому показала, як веселиться в компанії двох чоловіків - членів колективу. Обидва грають на музичних інструментах - один на укулеле і виконує пісню, а другий відбиває ритм.

Олена Ваєнга. Фото: скріншот youtube
Олена Ваєнга. Фото: скріншот youtube

Олена Ваєнга в цей час знаходиться осторонь на дивані або ліжку і насолоджується моментом, адже не завжди музиканти грають тільки одній дамі. Само собою артистка не втрималася, щоб не відобразити все це на відео і не поділиться з шанувальниками в соцмережі.

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

"Кайфово звичайно", - сказала виконавиця в кінці ролика.

Користувачі Мережі були захоплені виконанням пісні і рекомендували включити дану композицію в концертну програму співачки.

"Пора включати дану композицію в концертну програму", "на укулеле грає Хуан??", "Добрий вечір!!!!! Олена Володимирівна!!!!!! Здоровенькі були!!! Гарного вам вечора!", "Одна з популярних пісень на Кубі. Місцеві часто її виконують", "Душевно", "Крутяк. Атмосфера шик", "Супер!",- написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Наташа Корольова і Тарзан принизили потенційну невістку, не гідна їх синочка: "Не перша і не остання".

Також ми писали, зірка "Кухні" Олена Подкамінська підняла шовкову сукню, щоб показати спокусливі панчішки.

Нагадаємо, Олена Третьякова з "Ранеток" забула про Гуцула і фізрука Степнова, віддавшись симпатичній красуні.