Восьмий день зимової Олімпіади - 2022 видався багатим на події.

4 лютого почалися двадцять четверті за рахунком зимові Олімпійські ігри в Пекіні, а також у містах Чжанцзякоу і Яньціне. Вони триватимуть до двадцятого лютого і в ньому розіграється сто дев'ять комплектів медалей з зимових видів спорту.

12 лютого пройшов восьмий день Олімпійських ігор-2022. Український спортсмен поки нічого не виграли, проте запам'яталися гучною заявою із закликом до миру в країні.

"Олімпійські ігри завжди об'єднували людей і несли ідеали миру, єдності, дружби і поваги. Ми віримо в краще і мирне майбутнє", - повідомили вони. Першість у ділять команди Німеччини та Норвегії, які виграли по три медалі.

Ковзаняр з Китаю Гаой Тінюй побив олімпійський рекорд-він подолав 500-метрову дистанцію він пройшов за 34,32 секунди. Це принесло збірній КНР четверту золоту медаль.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадавши, 18-річна "Снігова принцеса" забрала золото на першій своїй Олімпіаді в Пекіні: її можна зустріти в ліфтах і метро

Як повідомляв Знай.uа, зпортсменка не стримала сліз, упустивши перемогу на Олімпіаді-2022 через 0,1 секунди: "клубок у горлі"

Також портал Знай.uа повідомляв, що український скелетоніст Владислав Гераскевич, який виступає за національну збірну, влаштував мовчазну акцію протесту на Олімпіаді в Пекіні. Закінчивши свій виступ по скелотону, атлет пройшов повз телекамеру і показав глядачам актуальне звернення, на якому англійською мовою було написано "Ні війні в Україні".